Erik og Anettes GÆSTEBOG

Kære Venner, bekendte, familie og almindelig nysgerrige, som er kommet ind på denne side. Skriv evt. en lille hilsen, eller en kommentar til indholdet. Reklamer og annoncer for andre sider er IKKE Velkommen. Stop SPAM me! - Jeg har være nødt til at lave en blokade, så jeg selv godkender alle indlæg. Nogen forstår ikke en venlig henstilling. Beklager. Med venlig hilsen Erik og Anette

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af steen k, d. 09-03-2009
jeg har med største glæde læst beretningerne om nord norge Min kone og jeg ,vores 2 hunde har fået chancen til 7 ugers ferie fra d.8 april. vi vil tage op gennen norge helt op til nordkap.er lidt i tvivl om det er for tidligt på året. jeg tænker på sne på vejene. Har i nogen erfaring med norge på denne årstid?
E-mail:
Skrevet af Anette, d. 21-02-2009
Svar til Erik Johansen.

Jeg beskriver en oplevelse. Men jeg tror at du misforstår helt. - Jeg mener jo netop, at vi alle er lige. At det vi køre og campere med er helt lige gyldigt.
Det er ikke OS der diskriminere, men dem der ser skævt til andrer.

Det er lykkes AC folk at tilkæmpe sig nogle gode rettigheder, som jeg ikke,- selv ikke med min bedste vilje kan forstå, at der skal være forskel på folk, ud fra hvad man køre i, og ikke i MÅDEN man holder på!

NB. vi er altså også helt almindelige arbejdere, der altid har betalt skal af hver en krone. Vi er ikke missundelige på nogen, men vil gerne have friheden til selv at bestemme hvordan vi campere. Vi har også haft gamle varevogne, ombygget primitivt som en slags AC, og oplevet at vi blev set skævt til INDE på campingpladser, så jeg ved hvad du mener.

Måske du vil diskutere på mailen, isdet for i gæstebogen?
Skrevet af Erik Johansen, d. 21-02-2009
Sidder her på nettet og drømmer mig til forår og campingferie.
Jeg har med interesse og forfærdelse) læst jeres indslag vedr. ac kontra cv.
Vi har i mange år rejst med telt, så i en brugt combicamp og senere med brugt campingvogn.
På grund af dårligt helbred har vi måttet opgive alm campingvogn, kan ikke håndtere vogn og fortelt.
Jeg MÅ lige gøre opmærksom på at vi har købt en brugt ac og BESTEMT IKKE er eller føler os bedre ellere rigere. Hvis man som os skrotter bilen og sælger cv, ofrer de 250.000 på en ac. egentlig har den samme økonomi. Men hold da op hvor vi bliver skudt i skoene eller set skævt på fordi vi nyder de år vi kan nå ,med at campere i en autocamper.
Vi elsker livet og hyggen og faciliteterne på en rigtig campingplads. men hør lige her: Mange steder får vi en dårlig plads fordi vi ikke må ødelægge græsset, vi betaler overpris fordi man beslutter at vores vogn uanset længden er til "lang takst" vores vogn vejer ikke mere end et cv sæt med trækker. mange medcampister skuler ondt til os når vi ankommer.
forestil jer det er alm. arbejdere som jer der bliver dårligt behandlet og misundt. Hvis man lavede en rundspørge på en alm.campingplads er vores brugte ac nok i den billige ende af pris-skalaen.
Vi betaler mange penge i årlig vægt afgift (vi kunne jo bare lade være ) men giv lige alm. mennesker en fair chance . Enten sviner man i naturen eller også er man hensynsfuld af natur uanset hvad man kører i.
En kedelig oplevelse i har haft , men det er vel mere mod et lille lokalsamfund end ac- folket kontra jer . Jeg tror en del af at rejse er at opleve skrankepaver og små platugler hist og pist.
Det er farligt at sætte så mange i bås.
Er man et rigt svin hvis man et helt liv har arbejdet som postbud og sygehjælper, og sparet til sin livsdrøm. !!!!!!!!!!!!!!!!
God sommer . nyd livet , det går hurtigt
Skrevet af Ib Jørgensen, d. 31-12-2008
Tak for dit svar på vores indlæg i DCU om tur til Portugal/Spanien rundt. Dent vil vi læse lige efter nytåret. Got nytår og tak
Hilsen Inger og Ib
E-mail:
Skrevet af Elsebeth Jensen, d. 13-11-2008
Hej Anette. Har lige kikket indenfor på din spændende hjemmeside.Den kan vist godt holde mig beskæftiget et par aftener- nej hvor har du været flittig under Tour de France. Vi holder som jer, meget af at campere, har også 123 hj.side, for det kan vi finde ud af ;-) og så er vi ægte fynboer ;-))

Venlig hilsen Elsebeth.
E-mail:
Skrevet af Helle, d. 31-10-2008
Det er en flot hjemmeside, du har lavet. Jeg er imponeret og jeg nød at tage med jer på tur ud i det blå. Du kan godt regne med flere visitter her. Og Birthe? Hvis hun laver et site med hendes og Christians madopskrifter bliver det et sikkert hit :-) Hils hende. Knus Helle
E-mail:
Skrevet af mette, d. 01-09-2008
Hej... Jeg faldt lige tilfældigt over siden... Jeg prøver at finde ud af noget mere om min far (som desværre er død)... Du skriver lidt om solskind, og ham har jeg hørt lidt om igennem min far, så tænkte du måske kedte nogle der kunne fortælle mig noget.. Min far var med i vrinsk og hed Ole Jannsen også kaldet slowly...?? Håber du kan hjælpe...?? på forhånd tak:-) Hilsen Mette Jannsen..
E-mail:
Skrevet af Flouberg, d. 26-08-2008
En almindelig nysgerrig, fyllestgørende rejsebeskrivelser.

Mvh Flemming
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lizzie, d. 12-08-2008
Flot site.....der venter mig nogle timers læsning forude kan jeg se....men spændende ser det ud ;-)
Knus og kram, Bonusdatteren :-)
E-mail:
Skrevet af Peder Friis-Holm, d. 10-08-2008
Mange tak for god læsning,hyggeligt med lange campingture,jeg gik på efterløn sidste år og straks derefter kørte vi en tur til Nordkap,op igennem Norge og ned igennem Sverige,i august var vi en tur ved Gardasøen og La Spezia.
I Maj -Juni var vi i Spanien.
Om 2 uger tager vi til Sydfrankrig,Jeg har lige et spørgsmål ang forsikring?Hvordan forsikrer I Jer når i er væk mere end 30 dage?
Venlig hilsen
Peder og Randi Friis-Holm,Jordløse
E-mail:
Skrevet af palle, d. 03-08-2008
Hej.
Lægger lige en camping hilsen, faldt over jeres hjemmeside på dcu..
Sommerlig hilsen Palle
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

16.12 | 05:03

Morten! Er du sød og sende mig en mail?
Morethanperfect1@gmail.com
Du er min morbror, jeg er Pernilles datter og har ledt i mange år efter dig.

...
16.12 | 04:55

Morten ! Er du sød og sende mig en mail ?
Morethanperfect1@gmail.com

Du er åbenbart min morbror .. min mor var Pernille, og har i mange år ledt efter dig!

...
15.09 | 14:59

Hej Christina
Uden billede er det svært at sige noget prøv at sende mig en mail: trac@live.dk mvh

...
15.09 | 14:23

He Anette. Har et habne fad magen til, og har prøvet at finde info uden held:( ka du hjælpe ? Pft Christina

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE