Du kan bruge frisk fisk/kød, skal det koges mørt.
Det deles i ca. 1½ cm.
Stykker, gemmes til senere.
Grøntsager rengøres.
Porren skæres i tynde ringe.
Gulerødder og selleri skæres i smalle stave,
2 cm
lange.
Varm smør/olie i en gryde, kom grøntsagerne i,
og lad det snurre et par minutter, til det har taget lidt farve.
Pil og knus hvidløgs fedet, kom det i gryden sammen med
Tomatpuré, laurbærblad og timian.
Kom vand/suppe/bouillon på.
(Kom evt. lakseskroget i)
Kog langsomt under låg i 15 min.
Tag (lakseskrog) laurbærblad og timian op.
Skær de syltede drueagurker i smalle stave,
kom dem i gryden sammen med delte kapers,
lidt tyndt snittet citronskal og laksekødet/ (oksekød)
Lad det småkoge i 5 min. Svag varme og under låg.
Skyl og hak persillen, byd oliven og græsk yoghurt/
creme fraîche og landbrød til.
En god øl er velegnet!
VELBEKOMME